*Nieuwsbrief 3, april 2018

Beste gast van De Ontmoeting, beste buur,
Per 1 april 2018 is er bij De Ontmoeting het een en ander veranderd. Dat klinkt misschien ingrijpender dan het is. Overdag verandert er voor U heel weinig. U kunt, zoals U gewend bent, gewoon binnenlopen voor een praatje, hapje en drankje, al dan niet in clubverband. En ’s avonds kunt U om 17.45 uur aanschuiven en gezellig samen eten! De deur staat dus gewoon open. De openingstijden zijn als vanouds: op werkdagen van 9.00 uur tot 23.00 uur (tenzij de laatste gast eerder weg is). Op zaterdag van 10.00 uur tot sluiting en op zondag van 10.30 uur tot 14.00 uur.

Wat wel verandert is dat als U ’s avonds mee wilt eten, U dat minimaal een dag van tevoren moet laten weten. Dit i.v.m. de inkoop van ingrediënten. Aanmelden kan bij Teunie Verwolf of bij Teus Kamphorst aan de receptie, via tel: 0345-471000 of via de mail: info@proeftuindeontmoeting.nl U kunt dan ook bijvoorbeeld dieetwensen doorgeven.

Doel van het samen eten is:
Kennismaken met buurtbewoners
Tegengaan van eenzaamheid
En het eten smaakt vele malen lekkerder als je met meerderen aan tafel zit

De kosten van een maaltijd (dagschotel) zijn ± € 8,- (afhankelijk van de ingrediënten).

Samen eten wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en door schenkingen, o.a. van volkstuinders.

Wilt u ook vrijwilliger worden bij De Ontmoeting? Dan bent u van harte welkom. Aanmelden kan bij Karin Burgers, ElkWelzijn, tel: 06-20718053, email: kburgers@elkwelzijn.nl

Kortom we behouden wat goed is en we verbeteren wat beter kan. We zijn volop in ontwikkeling. Uw opmerkingen of ideeën horen we graag!

Vriendelijke groet van Werkgroep De Ontmoeting.