Ons veelzijdige buurtrestaurant

Wij hopen dat u ervaart dat ons Huis van de Buurt er ook voor u is en dat u zich er thuis voelt/gaat voelen.

Koffie-inloop

Elke ochtend, dus 365 dagen per jaar, is er koffie-inloop in het buurtrestaurant. Tegen een sterk gereduceerde prijs kunt u aanschuiven voor een kopje koffie of thee. Voor velen betekent dit een belangrijke ontmoetingsplek, waarbij waardevolle contacten gelegd worden.
Werkdagen vanaf 9 u, zaterdag vanaf 10 u, zon- en feestdagen vanaf 10:30 u.

Buurtrestaurant

Proeftuin De Ontmoeting is als Huis van de Buurt een buurtrestaurant waar u dagelijks terecht kunt voor uw lunch of diner. Dagelijks wordt er gekookt met verse ingrediënten. De mogelijkheden zijn van eenvoudig tot culinair. Iedere dag wordt er een dagmenu geserveerd, maar u kunt ook à la carte eten. Een vegetarische, gluten- of lactosevrije maaltijd behoort tot de standaard mogelijkheden. Kijk verder bij de menukaart.

Faciliteiten en activiteiten

Proeftuin De Ontmoeting biedt tal van mogelijkheden. Van feestruimte tot hotel-accomodatie. En wij bieden onderdak aan een veelheid van activiteiten, die voor en door buurtbewoners worden georganiseerd, of voor uw vergadering. Kijk hier verder voor faciliteiten en activiteiten van het buurtrestaurant.

Een ander idee?

Heeft u zelf ideeën, dan staan wij open voor uw suggesties. Neemt u dan contact met ons op.

Denkt u kwaliteiten te hebben die Proeftuin De Ontmoeting wellicht van pas kunnen komen? Of wilt u, incidenteel of structureel, vrijwilliger worden? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen.